Ontdek Snooker Sports

Een gekende naam in de snookerwereld sinds 1985. U kunt bij ons terecht voor een gezellig babbeltje met een lekker drankje, u kunt hier ook terecht om een potje te snookeren, poolen, live voetbal te kijken,... Er heerst altijd een gezellige sfeer waarmee de klanten al jaren vertrouwd zijn. De uitbaters Georgios en Stephanos verwelkomen u van harte in hun zaak.

Join our club today

Pool - Snooker

U kunt bij ons altijd terecht voor een gezellig potje pool. We voorzien u van 4 pooltafels die meerdere malen per week onderhouden worden opdat u er ten volle van kan genieten. Wilt u het klassieke 8-ball of het wat vernieuwendere 9-ball spelen, het kan allemaal.

Ook voor een gezellig/rustig potje snooker kunt u altijd bij ons terecht. Ook hiervan hebben wij 4 tafels die goed onderhouden worden. Het poolen moe gespeeld en wilt u een stapje verder gaan? Kom dan gerust eens snookeren! Durft u de uitdaging aan?

Drinken - Snacks

Een gezellig babbeltje slaan met de vrienden, een leuk deuntje die de boel opfleurt en met een lekker drankje erbij? Dan moet u zeker eens bij ons zijn langsgeweest!

Ook bieden wij enkele snacks / broodjes aan waardoor u nooit met een honger naar huis hoeft.

Sporting Telenet - Live Voetbal

Wij bieden u ook Sporting Telenet aan waardoor u nooit meer uw favoriete voetbalmatch moet missen! Alle Belgische topmatchen worden steeds uitgezonden en ook matchen van andere competities wanneer deze er zijn. Dus komt u gerust eens een keertje langs met uw voetbalvrienden om hiervan te profiteren!

Pokertornooi

Iedere woensdag kunt u bij ons terecht om gezellig met vrienden en vele anderen een gezellig spelletje poker te spelen. Leer andere mensen kennen en verbeter uw pokerface. Er wordt texas-holdem gespeeld en meestal zijn er rond de 5-6 tafels waar we mee beginnen. Kom dus zeker eens langs om hiervoor een kijkje te nemen!