Ontdek Snooker Sports

Een gekende naam in de snookerwereld sinds 1985. U kunt bij ons terecht voor een gezellig babbeltje met een lekker drankje, u kunt hier ook terecht om een potje te snookeren, poolen, live voetbal te kijken,... Er heerst altijd een gezellige sfeer waarmee de klanten al jaren vertrouwd zijn. De uitbaters Georgios en Stephanos verwelkomen u van harte in hun zaak.

Join our club today

Pool - Snooker

U kunt bij ons altijd terecht voor een gezellig potje pool. We voorzien u van 4 pooltafels die meerdere malen per week onderhouden worden opdat u er ten volle van kan genieten. Wilt u het klassieke 8-ball of het wat vernieuwendere 9-ball spelen, het kan allemaal.

Ook voor een gezellig/rustig potje snooker kunt u altijd bij ons terecht. Ook hiervan hebben wij 4 tafels die goed onderhouden worden. Het poolen moe gespeeld en wilt u een stapje verder gaan? Kom dan gerust eens snookeren! Durft u de uitdaging aan?

Drinken - Snacks

Een gezellig babbeltje slaan met de vrienden, een leuk deuntje die de boel opfleurt en met een lekker drankje erbij? Dan moet u zeker eens bij ons zijn langsgeweest!

Ook bieden wij enkele snacks / broodjes aan waardoor u nooit met een honger naar huis hoeft.